Проекти


Проекти
Айтисървис 2009 ЕООД поставя на първо място целта да свърши работата си според изискванията на клиента, което неминуемо включва професионално отношение, компетентност и разбирането на всички във фирмата, че крайната цел е проектът да бъде изпълнен успешно. Това разбира се трябва да се случи независимо от промените на политическия фон на хоризонта. Най важното за нас е клиентите ни да са сигурни, че ще изпълним поетите отговорности и ще доставим работещо решение.
Хостинг, колокация
Айтисървис 2009 ЕООД сериознo инвестира с технологии, хардуер и техническа поддръжка в хостинг и колокация, което създава в дългосрочен план надеждност на услугите ни. От самото начало Айтисървис 2009 ЕООД като проект избира самостоятелен път на развитие като използва само отворен код и свободен софтуер за предоставяне на хостинг услуги си, целящо независимост и по малко разходи.
Курс по информационни технологии Webrika
Айтисървис 2009 ЕООД участва като един от организаторите на Webrika. Курсът обхваща най-основните и търсени технологии, необходими за всеки желаещ да стартира своята IT кариера. Системна администрация, Основи в рограмирането на C. Изграждате уеб сайтове с помощта на PHP и MySQL. Запознаване с WordPress и OpenCart. Умения, нужни на всеки Back-End Web Developer.
Хостинг и техническа поддръжка в община Плевен
Хостинг и техническа поддръжка на IT услугите на община Плевен. Администриране и поддържане на централизираните информационни системи, също mail, ftp, и web сървъри, официална Интернет страница и допълните и портали.
Системна администрация в МДТ Плевен
Изграждане и поддръжка на телекомуникационните услуги в Местни Данъци и Такси град Плевен. Интернет достъп, WAN ,Firewall, Failover, LAN, Switching, WIFI, Tunneling, VPN server чрез който се предоставя достъп до ресурсите на информационната система на отдалечените обекти чрез криптирана връзка.
HOTSPOT в централната част на град Плевен
В средата на 2014 година старирахме проекта HOTSPOT в централната част на град Плевен. Тъй като бяхме реализирали вече такъв проект по Черноморието имахме желание това да се случи и в нашия град но само желание не стигаше. Проекта е финансиран от партия Герб, изпълнен със съдействието на община Плевен и област Плевен и има само една цел – да осигури безплатен Интернет достъп в централната част на града.
Цялостно обслужване на верига магазини Фантазия
Цялостно комплексно обслужване на верига магазини Фантазия. Мрежово обурудване, инсталация, поддръжка и консултация по изграждането на VPN връзки до всички обекти на фирмата. VPN криптираща технология безопасно свързва офисите на фирмата като дава възможност за отдалечена работа с ресурсите на локалната мрежа на своите служители.
Хостинг и IT поддръжка на РЗИ Плевен
Поддръжка и хостинг на информационната среда за управление на съдържанието на сайта на Регионална Здравна Инспекция град Плевен.
HOTSPOT в xотелска верига 'ЕЛИТ' Слънчев Бряг
Хотелска верига ‘ЕЛИТ’ Слънчев Бряг. Безспорно фирмата Ubiquiti Networks Inc е лидер в безжичните технологии. Има няколко техни устройства които предизвикаха бум на пазара. Едно от тях е NanoStation M2. С такива две устройства имаме задача да покрием ефира на две сгради една срещу друга като условието ни е мрежата да е в един сегмент. За целта ще конфигурираме един рутер на който WAN порта ще е свързан с доставчика на Интернет, един от LAN портовете му към първия NanoStation а втория ще се свърже безжично към първия посредством технологията WDS в режим AP-Repeater. Така и трите устройства ще се свържат в една мрежа 192.168.1.0/24 като LAN на рутера ще е 192.168.1.1 (NanoStation-1 192.168.1.2) и (NanoStation-2 ще е 192.168.1.3).
VPN във фирма 'Нефт и Газ' на обекти в северна България
Немалка фирма която има разпръснати обекти в северна България по голямата част от които са на полето решава, че трябва да постави камери и да ги наблюдава централизирано. Това всъщност се оказва не лека задача защото достъпа до бърз Интернет в някаква долина където най близкото село е на 10 километра се доставя или със страшно много пари или с компромис който естествено изключва мобилен Интернет тип “флашка”. Според мен фирмата все пак е постъпила адекватно като е обявила търг с очаквано готово решение от съответен доставчик на такива услуги. Най икомическо а сякаш и техническо обосновано решение е двупосочен сателитен Интернет. Търга е спечелен, сателитните модеми са монтирани и идва ред на камерите за наблюдение.