Хостинг


Стандарт

59лв за година

10  GB пространство

Неограничен трафик

Хост панел ISPconfig

Linux/PHP/MariaDB

LE SSL Encryption

WEB mail, POP3, IMAP

Про

119лв за година

20  GB пространство

Неограничен трафик

Хост панел ISPconfig

Linux/PHP/MariaDB

LE SSL Encryption

WEB mail, POP3, IMAP

Бизнес

179лв за година

30  GB пространство

Неограничен трафик

Хост панел ISPconfig

Linux/PHP/MariaDB

LE SSL Encryption

WEB mail, POP3, IMAP

Изборът на хостинг
Важно решение за вашия уеб сайт е изборът на уеб хостинг. При споделеният хостинг множество сайтове са разположени на един физически сървър и споделят ресурсите му. Не се налага да инвестирате във Ваши сървъри и по този начин плащате по-малко за хостинг на Вашите сайтове. Дори да изберете най-евтиния хостинг план, уеб сайтът Ви ще се обслужва от супер мощен сървър. Пазим архивни копия на Вашите данни по всяко време на отдалечен сървър синхронизирани с rsync през криптирана връзка с SSH. Не сте сигурни какво да изберете? Свържете се с нас, за да решим кой план е за Вас.
Предимствата
Хостинг може да се осъществи от всеки настолен компютър – в домашни условия или офиса, стига той да има достъп до Интернет. Недостатък е, че се губи това, което се осигурява от хостинг компанията – архивиране и физическа защита на данните, висока скорост с интернет, мощен хардуер, бързи дискове, защитна стена и най-важното в една хостинг компания – компетентна техническа поддръжка. Ние осигуряваме също и оптична свързаност към три Интернет оператора. Така вашият уеб проект ще е достъпен винаги, от всяка точка на света!
Контролен панел
ISPconfig е съвременно хостинг решение, което ще отговори на Вашите потребности. ISPConfig е с удобен за работа външен вид и е олекотен от към ресурси, който изисква и реално консумира в работен режим. Лесна конфигурация на сайтове и пощи, лесна смяна на хостинг плана. Изключително удобен и лесен за ползване контролен панел, с който можете лесно да администрирате сайтове и да упражнявате пълен контрол над хостинг плановете си.
Сървъри
Ubuntu server носи икономическа и техническа мащабируемост в центъра за данни. Ubuntu server е оптимизирана операционна система за сървърни приложения и огромно натоварване. DELL сървъри с мощни и многоядрени, Hyper Тhreading процесори Intel, 4U сървъри rack за критични приложения в корпоративни центрове за данни и натоварвания, които се нуждаят от най-високата производителност, надеждност и I/O скалируемост.
Електронна поща
Мейл хостинг е да разполагате с електронна поща с името на Вашият домейн. Чрез този тип хостинг избягвате ползването на услугите на безплатните уеб пощи в Интернет. В нашият хостинг Вие имате възможност да създавате множество пощенски кутии с едно и също име на домейн. Ние предлагаме неограничен брой пощенски кутии, с всеки план от нас! Добавяйте бързо и лесно адреси, завършващи с вашето домейн име!
Поддръжка
Осигуряваме денонощна техническа поддръжка. Екипът ни е добре обучен и винаги готов да откликне на вашите запитвания! В нашия сайт има сериозна документация която може да ви помогне за много от нещата, които искате да направите с виртуалната си машина, уеб хостинг, сайт или email адрес. Специална подкрепа за българското образование. Във всички хостинг планове предоставяме разширена поддръжка за всяко училище в България. Целта ни е да помогнем на всички учебни заведениея, които имат нужда от надеждна хостинг платформа. Необходимо е само оторизиран представител на училището да се свърже с нас и да заяви своето желание за участие.