Хостинг


Изборът на хостинг

Важно решение за вашия уеб сайт е изборът на уеб хостинг. При споделеният хостинг множество сайтове са разположени на един физически сървър и споделят ресурсите му. Не се налага да инвестирате във Ваши сървъри и по този начин плащате по-малко за хостинг на Вашите сайтове.

Каквото искате

Дори да изберете най-евтиния хостинг план, уеб сайтът Ви ще се обслужва от супер мощен сървър. Пазим архивни копия на Вашите данни по всяко време на отдалечен сървър синхронизирани с rsync през криптирана връзка с SSH. Не сте сигурни какво да изберете? Свържете се с нас, за да решим кой план е за Вас.

Контролен панел

ISPconfig е съвременно хостинг решение, което ще отговори на Вашите потребности. ISPConfig е с удобен за работа външен вид и е олекотен от към ресурси, който изисква и реално консумира в работен режим. Лесна конфигурация на сайтове и пощи, лесна смяна на хостинг плана.

Електронна поща

Мейл хостинг е да разполагате с електронна поща с името на Вашият домейн. Чрез този тип хостинг избягвате ползването на услугите на безплатните уеб пощи в Интернет. В нашият хостинг Вие имате възможност да създавате множество пощенски кутии с едно и също име на домейн.

Предимствата

Хостинг може да се осъществи от всеки настолен компютър – в домашни условия или офиса, стига той да има достъп до Интернет. Недостатък е, че се губи това, което се осигурява от хостинг компанията – архивиране и физическа защита на данните, висока скорост с интернет, мощен хардуер, бързи дискове, защитна стена и най-важното в една хостинг компания – компетентна техническа поддръжка.

Web мейл клиент

RoundCube е уеб базиран вариант за осъществяване на електронна кореспонденция (e-mail), при който не е необходимо да имате инсталирана програма мейл (пощенски) клиент на локалния компютър. Получаването и изпращането на електронни писма се осъществява чрез уеб браузър.

За всяко училище

Специална подкрепа за българското образование. Във всички хостинг планове предоставяме разширена поддръжка за всяко училище в България. Целта ни е да помогнем на всички учебни заведениея, които имат нужда от надеждна хостинг платформа. Необходимо е само оторизиран представител на училището да се свърже с нас и да заяви своето желание за участие.

Наши партньори:

Община Плевен
Общински съвет Плевен
Здравна инспекция Плевен
Градски транспорт Плевен
Сиела Норма АД
Верига магазини Фантазия
системата WebBroker
Полимекс Холдинг
School Safety Cloud Platform
DiscoverLoop
Айтисървис 2009 ЕООД
над 200 учебни заведения
и мн. др.